Toata inocenta, curiozitatea si increderea din lume...

Toata inocenta, curiozitatea si increderea din lume...

Buna ziua Lume!

Fiica mea Sofia saluta lumea, in fiecare zi, cu ochi mari si avizi de cunoastere. Aici, ea va vorbi lumii prin intermediul meu. S-a implinit de curand jumatate de an de cand a parasit locul caldut, intunecat si clipocitor, dar devenit prea stramt, in care isi petrecuse noua luni de existenta.

Ma tot intreaba lumea: Si? Cum e sa fii mama? Hmmm… Greu de spus in cuvinte. Odata ar fi nauceala. Si oboseala. Si euforia. Si grija. Si fericirea neimaginata. Si complicitatea. Si efortul. Si uimirea. Ati inteles ceva? Eu inca incerc sa inteleg…

Acest blog este dedicat experientei mele de mama. Sau „ca” mama, ar fi mai corect. Blogul va creste odata cu Sofia, si daca da Domnul, cu frati sau surioare, in viitor. Nu pot promite ca o sa scriu atat de mult pe cat de intens traiesc. Cand devii parinte, te intrebi cum de trece timpul atat de repede, si ce ai facut oare pana sa ai copii? Nu ai raspuns la nici una dein cele doua intrebari. Si zilele trec…As vrea ca o parte din frumusetea fiecarei perioade, fiecarei saptamani sau luni minunate sa se reflecte aici.

Deci, Buna ziua Lume! Bine ati venit la noi…va spun mami si Sofia.

Reclame